Om oss

Dynamic Mind reklam- och webbyrå erbjuder tjänster inom traditionell och digital marknadsföring till små och medelstora företag.

Inom reklambyrån arbetar vi med att ta fram kreativa idéer till spännande marknadsföring. Vi arbetar med både textinnehåll och grafisk formgivning. Om ni t.ex. vill få en broschyr producerad gör vi allt från original till tryck.

Inom webbyrån arbetar vi med att producera hemsidor, bygga specialanpassade webblösningar, sökmotoroptimera hemsidor och mycket mer som har med digital marknadsföring att göra.

Vår samlade kompetens finns dels inom Dynamic Mind men också via ett nätverk av specialister inom bl.a. webb, foto och filmproduktion.

Läs mer om oss och vad vi kan göra för er under respektive rubrik i menyn.


Vem och vad är Dynamic Mind?

Dynamic Mind är Magnus Börjesson och ett nätverk av specialister.

Jag startade Dynamic Mind under 2009 för att jag sedan länge haft ett brinnande intresse för dels marknadsföring men även programmering och webbutveckling. Många gånger hänger de här delarna ihop idag då mycket marknadsföring är digitaliserad.

Det bästa som finns är att spåna fram nya idéer till marknadsföring och sedan genomföra dem och se resultatet. Lika roligt är det att bygga webbapplikationer som kräver en stor grad av problemlösning och där man får skissa upp och bygga hela system.

Hur håller man sig då så ”Dynamic” 😉
Svaret är enkelt – många och riktigt långa löppass, ännu mer träning och kreativt utbyte med familj, vänner och kollegor.

Det finns inget tillfälle då man löser problem bättre än när man passerar 15 km under ett löppass.

Magnus BörjessonMagnus Börjesson / VD Dynamic Mind